COSMETIC HAIRCARE is een familiebedrijf, dat zich al ruim 25 jaar volledig wijdt aan de ´beauty and fashion of hair´. Door een persoonlijke, klant/ en service-gerichte benadering met het oog voor detail en individuele wensen, onderscheiden wij ons in de professionele kappersbranche.

Cosmetic Haircare staat voor ´a collection of lifestyle brands´ en levert als exclusief distributeur op de Benelux markt, de Amerikaanse topmerken Brocato en Alterna. Deze lijnen zijn afgestemd op de verschillende behoeften aan haar-verzorging, styling en finishing en zijn ontworpen voor creatieve professionele kappers door prominente Amerikaanse kappers. De shampoos en conditioners zijn vrijwel allemaal sulfaat en parabeenvrij en pH-vriendelijk.

Met de Italiaanse producten van Framesi heeft Cosmetic Haircare nog een troef in handen. Wij zijn de exclusieve distributeur van Framesi in Nederland. Framesi behoort wereldwijd tot de top 5 op het gebied vankleur en verzorging.  De compacte Morphosis lijn van Framesi biedt oplossingen voor specifieke problemen met het haar en de hoofdhuid. Kies je voor Framesi, dan kies je voor een perfect resultaat!

 

 


Onze merken zijn ontwikkeld door passie, creativiteit, hoogstaande kwaliteit, vooruitstrevende educatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding samen te brengen. Kortom, producten voor iedereen die streeft naar het beste resultaat.