COSMETIC HAIRCARE is een familiebedrijf, dat zich al ruim 25 jaar volledig wijdt aan de ´beauty of hair´. Door een persoonlijke, klant/ en service-gerichte benadering met het oog voor detail en individuele wensen, onderscheiden wij ons in de professionele kappersbranche.

Cosmetic Haircare staat voor ´a collection of lifestyle brands´ en levert de merken Colora Henna en Zotos. Colora Henna is een 100% natuurlijke kleuring geschikt voor alle haartypes. Het is de meest zuivere en natuurlijke kleuring die er bestaat. Naast kleur geeft Colora Henna verzorging en volume aan het haar. De henna poeders zijn vermengd met plantenextracten. Het geeft het haar een persoonlijke tint. Het is niet oxiderend en bevat geen ammonia, PPD of metaalzouten. De structuur van het haar raakt hierdoor niet beschadigd en het zorgt voor gezond haar.

Zotos bestaat uit een aantal verzorgende permanenten voor verschillende haartypes. De permanenten van Zotos staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Het zorgt voor veerkrachtige, lang houdbare, gezonde en natuurlijk vallende krullen. Onze merken zijn ontwikkeld door passie, creativiteit, hoogstaande kwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding samen te brengen. Kortom, producten voor iedereen die streeft naar het beste resultaat.

 


Onze merken zijn ontwikkeld door passie, creativiteit, hoogstaande kwaliteit, vooruitstrevende educatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding samen te brengen. Kortom, producten voor iedereen die streeft naar het beste resultaat.